Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Τσικνομπουρμπούλης 2016

Ο Δήμος Ορεστιάδας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας, διοργανώνουν αποκριάτικη εκδήλωση με τίτλο «Τσικνομπουρμπούλης 2016», την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου, από τις 4 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας.

Στο πλαίσιο της παραπάνω εκδήλωσης μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης-παρουσίασης σχολεία, ομάδες, ή μεμονωμένα άτομα. Ο μέγιστος χρόνος παρουσίασης του προγράμματος τους θα είναι τα (3) λεπτά της ώρας.

Ειδική επιτροπή θα βραβεύσει, την καλύτερη σχολική, ομαδική και ατομική παρουσία, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης, θα αναδείξει τον «Τσικνομπουρμπούλη 2016» λαμβάνοντας υπόψη όλους τους συμμετέχοντες.

Ο «Τροχός της Τύχης» γεμάτος από δώρα, καθώς και ειδικευμένη ομάδα από Κλόουν, Αρλεκίνους, Πιερότους, Παλιάτσους, Εμψυχωτές, Παρουσιαστές, Ζογκλέρ, Ταχυδακτυλουργούς, Μακιγιέρ και Ξυλοπόδαρους, θα είναι στην διάθεση των παιδιών με την πιο ξέφρενη διάθεση ώστε με μοναδικό τρόπο να χρωματίσει την εκδήλωσή, με αστείρευτο κέφι και φαντασία, για τρελό ξεφάντωμα, απίθανα μασκαρέματα, πολύ χορό και τραγούδι.

Σας περιμένουμε όλους…!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου