Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Χριστούγεννα με τον Χρήστο Δημόπουλο, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων «Αγγέλων Φως» της ΔΗΚΕΠΑΟ, το βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης (Εμ. Ρήγα 29, τηλ. 2552027313) και οι εκδόσεις Ψυχογιός διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τον συγγραφέα και παρουσιαστή Χρήστο Δημόπουλο.

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014, στις 19:00’, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας.

Ο Χρήστος Δημόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Εργάστηκε ως μεταφραστής, γραφίστας, κειμενογράφος, επικοινωνιολόγος, συντάκτης, σεναριογράφος, εκφωνητής και τηλεπαρουσιαστής. Από το 1986 ως το 1989 κι από το 2001 ως το 2013 παρουσίαζε από την ΕΡΤ την εκπομπή ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, που τιμήθηκε δυο φορές με το Βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Παιδικής Εκπομπής. Το πρώτο του βιβλίο με κατασκευές, «Καλοκαίρι με τον Χρήστο», εκδόθηκε το 2004, ενώ το 2010 ακολούθησε η έκδοση τεσσάρων σειρών βιβλίων του με ήρωα τον «Μπίλη Μπιζέλη». 
Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία του: «Κατασκευές από το ουράνιο τόξο», «Μαθαίνω την Αλφαβήτα σαν ποίημα», «Μαθαίνω τους αριθμούς σαν ποίημα», Μαθαίνω τα σχήματα και τα χρώματα σαν ποίημα», «Μαθαίνω τους μήνες και τις εποχές σαν ποίημα», «Μαθαίνω τα επαγγέλματα σαν ποίημα», το παραμύθι του «Η Γοργόνα Ελισσώ» και το «Χριστούγεννα με τον Χρήστο».


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει η παρουσίαση του Χριστουγεννιάτικου βιβλίου του «Χριστούγεννα με τον Χρήστο», ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν στολίδια και να διασκεδάσουν παρέα με τον Χρήστο Δημόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου