Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Διαγωνισμός «Αγγελοφωτεινού Παραμυθιού»…


«Μικρό και νεραιδοφερμένο,
παραμύθι αγαπημένο,
 
θα γυρίσει, θα γυρίσει,
μία πόρτα θα χτυπήσει…»

          Το πιο όμορφο παραμύθι θα ξετυλιχτεί και φέτος στην Ορεστιάδα.
Ο Αη-Βασίλης καλεί τα παιδιά να συμμετέχουν σε διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αγγέλων Φως» του δήμου Ορεστιάδας.
          Με βασικά συστατικά, την αγάπη και τη φαντασία, τα παιδιά μπορούν να γράψουν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο παραμύθι και να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό, για να δοθεί μια διαφορετική, πιο παραμυθένια νότα στο εγχείρημα του δήμου και της ΔΗΚΕΠΑΟ της διοργάνωσης χριστουγεννιάτικων  εκδηλώσεων.
          Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες. Σε παιδιά του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου.
Πενταμελής επιτροπή θα διαβάσει, θα βαθμολογήσει και θα επιλέξει τα καλύτερα παραμύθια.
Ο Άγιος των παιδιών θα επιβραβεύσει τους τρεις καλύτερους παραμυθάδες, με… «Αγγελοφωτεινά δώρα».
          Η βράβευση θα γίνει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου και παράλληλα θα γίνει η απονομή των βραβείων στις 7 το απόγευμα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορεστιάδας - Βιβλιοθήκη Φ.Σ.Α, Ευριπίδου 65.

Όροι του διαγωνισμού:
·         Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με ένα παραμύθι.
·         Αν κάποιο παραμύθι είναι χειρόγραφο, φροντίστε το κείμενο να είναι ευανάγνωστο και χωρίς μουντζούρες. Τελευταία ημερομηνία κατάθεσης του παραμυθιού ορίζεται η 20η Δεκεμβρίου 2016. Τα παραμύθια μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικώς στη διεύθυνση ΔΗΚΕΠΑΟ, Κωνσταντινουπόλεως 59, 68200 Ορεστιάδα ή να κατατεθούν στα γραφεία της ΔΗΚΕΠΑΟ, με την υποσημείωση «Διαγωνισμός Αγγελοφωτεινού Παραμυθιού».
·         Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με το παραμύθι του να αποστέλλει και τα στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο του γονέα ή του κηδεμόνα και σχολείο φοίτησης.
·         Η απόφαση επιλογής των παραμυθιών από την πενταμελή επιτροπή θα είναι αμετάκλητη και δεν θα επιδέχεται καμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη διεκδίκηση.
·         Επιθυμητό είναι το παραμύθι να σταλεί σε ηλεκτρονική μορφή στο παρακάτω email: dkepao@orestiada.gr

     Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2552027272, 2552027460 ή στο e-mail: depao@orestiada.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου