Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Συνέδριο: «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 στις 17:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας, η Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης Βορείου Έβρου Α.Ε. στο πλαίσιο του Τοπικού Σχεδίου Απασχόλησης Βορείου Έβρου, διοργανώνει συνέδριο με θέμα  «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ».
Εισηγητές θα είναι:
·         Ο κ. Μιχαηλίδης Δημήτρης της ΑΓΡΟΝΕΑ, με θέμα «Αγροτουρισμός και τουρισμός υπαίθρου – οι νέες προοπτικές ανάπτυξης του τόπου».
·         Ο κ. Τσακίρης Γεώργιος, Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της περιφέρειας Α.Μ.Θ., με θέμα «Σχεδιασμός της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. για την ανάπτυξη του αγροτικού χώρου στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020».
·         Η κ. Φραγκούδη Ζωή, εκπρόσωπος της ΓΑΙΑ με θέμα «Η Συνεταιριστική προσπάθεια της ΓΑΙΑ και η Ανάπτυξη του Αγροτουρισμού και του Τουρισμού Υπαίθρου στο Βόρειο Έβρο».
Στο τέλος του συνεδρίου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, θα προβληθούν αποσπάσματα ντοκιμαντέρ περιβαλλοντικού περιεχομένου.
Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για το κοινό.


Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Α.Β.Ε. Α.Ε.
Λαγγουρίδης Σταύρος


Η Πράξη «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ – ΤοπΣΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ», υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης 7: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας», της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης»,του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου